Hallo, ik zal mij even voorstellen. Ik ben Margreet de Vries – Timmerman en ben eigenaar van Gemakkelijk Gezond. Gemakkelijk Gezond is een gecertificeerd PowerSlim Center gevestigd in Hardegarijp, Friesland. Ik help je  graag met het behalen van je doelen. Of je nou gezonder wilt gaan leven of wilt afslanken ik help je daarbij. Ben je toe aan gewichtsverlies? neem dan vrijblijvend contact op, dan maken we samen een afspraak en dan stellen we samen een plan op die je gaat helpen bij het afvallen. Bij Gemakkelijk Gezond hebben we de meeste PowerSlim producten gewoon op voorraad, je zit dus niet met lange wacht en levertijden, lekker gemakkelijk en zo mee naar huis. Ik vertel je graag meer over wat we samen kunnen bereiken, tot snel?

PowerSlim gecertificeerde coach Margreet de Vries - Timmerman
Gemakkelijk Gezond gevestigd in Hurdegaryp

Gemakkelijk Gezond
Rijksstraatweg 168
9254 DM Hardegarijp
0511 – 700 211

Gemakkelijk gezond op Facebook

HurdeGaryp Fryslan locatie gemakkelijk gezond, PowerSlim Center

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Telefoonnummer

  E-mailadres (verplicht)

  Neem contact met mij op via
  E-mailTelefoon

  Vraag of opmerking?

  Gemakkelijk Gezond
  Rijksstraatweg 168
  9254 DM Hardegarijp, Friesland
  0511 – 700 211

  © 2020 Gemakkelijk Gezond.

  Gemakkelijkgezond.nl
  Gecertificeerd PowerSlim Center