Fase 1, afvallen

In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van PowerSlim per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase is het de bedoeling dat je 80% van je gewichtsverlies behaalt.

Fase 2, bereik je streefgewicht

In de overgangsfase bereik je je streefgewicht. Er worden steeds meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu. De PowerSlim producten bouwen we dan af.

Fase 3, voorkom het jojo effect

Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt, zit je in de stabilisatiefase. De grootste uitdaging van het afvallen is het op gewicht blijven en daarom blijf je om terugval te voorkomen in deze fase nog maandelijks bij mij langskomen om te evalueren.

Gedurende het hele programma gratis consult en weegmomenten.

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Telefoonnummer

  E-mailadres (verplicht)

  Neem contact met mij op via
  E-mailTelefoon

  Vraag of opmerking?

  Afvallen was nog nooit zo lekker!

  Met het PowerSlim programma is het niet alleen lekker maar ook nog eens gemakkelijk om af te vallen. Door de grote diversiteit in de productlijn is er voor ieder wat wils. Daarnaast bieden we je gratis recepten aan zodat je naast de PowerSlim producten ook nog eens een leert hoe lekker gezond eten eigenlijk is.

  Ik vertel je graag nog veel meer over het PowerSlim programma en wat het voor je kan betekenen. Daarom nodig ik je van harte uit voor een kennismakingsgesprek in mijn praktijk. Vul het formulier hiernaast in en ik bel je zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak. Maak je liever telefonisch een afspraak? Dan kun je me bellen op 0511 – 700 211

  Gemakkelijk Gezond
  Rijksstraatweg 168
  9254 DM Hardegarijp, Friesland
  0511 – 700 211

  © 2020 Gemakkelijk Gezond.

  Gemakkelijkgezond.nl
  Gecertificeerd PowerSlim Center