Afvallen met PowerSlim en onze recepten is niet alleen effectief, het is ook nog eens ontzettend lekker. Met meer dan 140 producten in het assortiment is het programma van PowerSlim heel divers en is er voor ieder iets wils. Bovendien kun je naast de PowerSlim producten ook nog eens genieten van heerlijke recepten die je in een handomdraai op tafel zet. Zo wordt het afvallen in combinatie met onze coaching erg aangenaam.

Bekijk alle PowerSlim producten
PowerSlim gecertificeerde coach Margreet de Vries - Timmerman

Zalmwrap met coleslaw

INGREDIËNTEN
– 1 zakje PowerSlim Zalm wrap
– 100 g witte kool, fijngesneden
– 1 el mayonaise
– 1 el olijfolie
– 1 teen knoflook, geperst
– Versgemalen peper

BEREIDINGSWIJZE
Meng de witte kool met de mayonaise,
knoflook en peper. Meng de mix voor
zalm wrap volgens de aanwijzing op de
verpakking, maar bak er één pannenkoek
van. Beleg de pannenkoek in het midden
met een reep van de koolsalade en rol op
tot een wrap.

Varkenshaas met champignonsaus

BEREIDINGSWIJZE
Kook de broccoli beetgaar. Kruid het vlees met
peper en zout en bak het in een koekenpan in 1 el olie. Bak ondertussen in een andere pan in 1 el olie de champignonstukken totdat deze gekleurd zijn.
Doe 50 ml water in de shaker en voeg een half zakje champignonsoep toe, goed schudden. Voeg toe aan de champignons en warm het geheel goed door.
Serveer de broccoli en varkenshaas op een bord en giet de champignonsaus over de varkenshaas.

INGREDIËNTEN
– ½ zakje PowerSlim Champignonsoep
– 80-100 g varkenshaas
– 100 g broccoli in roosjes
– 150 g champignons in kwarten
– 2 el olijfolie
– Peper en zout

Paella

INGREDIËNTEN
– 1 zakje PowerSlim Sojarijst
– 40-50 g gemengde zeevruchten
– 1 tomaat in kleine blokjes
– ½ groene paprika in kleine blokjes
– ½ ui, gesnipperd
– 1 el olijfolie
– 2 saffraandraadjes
– 1 el citroensap
– 1 el verse platte peterselie, fijngehakt
– 1 laurierblad
– 1 rode peper, zaadlijst verwijderd en heel fijngesneden
– 1 takje verse rozemarijn, alleen de naaldjes
– ½ teen knoflook, geperst
– ½ tl kerriepoeder
– 100 ml (vis)bouillon
– Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE
Verhit de olie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de ui,
knoflook en rode peper toe en fruit dit circa 2 minuten aan.
Laat de saffraandraadjes in een klein scheutje water weken.
Voeg de rijst en paprikablokjes toe en bak nog circa 2-3 minuten.
Roer de helft van de bouillon erdoor. Voeg vervolgens kerriepoeder, rozemarijn, saffraan en laurier toe. Breng op smaak met peper en zout. Breng aan de kook en laat zo’n 20 minuten sudderen. Roer af en toe en voeg steeds een klein scheutje
bouillon toe. Voeg de laatste 2 minuten de tomatenblokjes toe en
laat nog 2 minuten koken. Voeg de zeevruchten en het citroensap toe en verhit het geheel nog 3 tot 5 minuten goed door.
Haal het laurierblaadje eruit en garneer met verse peterselie.

Coleslaw

BEREIDINGSWIJZE
Doe de kool in een vergiet en bestrooi met zout. Kneed de kool met beide handen
totdat deze slap en een beetje doorzichtig wordt. Spoel af met koud water en laat
uitlekken. Maak ondertussen een dressing van azijn, olie, mosterd, zoetstof en peper. Doe de kool in een schaal en meng met de dressing. Nog even in de koelkast plaatsen om de smaken goed te laten intrekken.

INGREDIËNTEN
– 100 g witte kool, fijngesneden
– 1 el olijfolie
– 1½ el azijn
– 1 tl mosterd
– 1 tl zoetstof
– Peper en zout

Tip: bereidingswijze voor een snelle versie van deze salade: meng alle ingrediënten door elkaar en serveer direct

Vispakketje uit de oven

INGREDIËNTEN
150-200 g zalmfilet
– 25 g courgette in blokjes
– 25 g prei in ringen
– 1 tomaat in partjes
– 1 el olijfolie
– 2 el droge witte wijn
– 1 el dille
– 1 teen knoflook, gepeld
– 1 tl citroensap
– Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 200°C. Dep de vis droog met keukenpapier en leg een stuk aluminiumfolie klaar. Leg de groenten en knoflook in het midden van een stuk aluminiumfolie, leg daarop de zalmfilet. Bestrooi de vis met peper, zout en dille. Vouw het aluminiumfolie bijna dicht en druppel dan de wijn, olie en het citroensap erin. Nu kun je het pakketje helemaal dichtvouwen, zodat er geen lucht meer bij kan. Plaats het 20 minuten in de voorverwarmde oven. Open het pakketje pas op het bord, dan komt de heerlijke geur je tegemoet.

Panini met rauwe ham en tomaat

BEREIDINGSWIJZE
Snijd het broodje open tot een envelop en besmeer de ene kant met smeerkaas en de andere kant met de basilicumolie. Beleg met de rauwe ham, wat schijfjes tomaat en de oregano. Gril het broodje even tussen de grill, in de oven of broodrooster. Maak het broodje voorzichtig open en doe er de rucola tussen. Serveer met de schijfjes tomaat die je over hebt.

INGREDIËNTEN
– 1 PowerSlim Mediterraan broodje
– 2 plakken magere rauwe ham
– 3 tl smeerkaas 20+
– 2 tomaten in schijfjes
– Handje rucola
– 1 tl basilicumolie
– ½ tl oregano

Boerenomelet

INGREDIËNTEN
– 1 zakje PowerSlim Omelet kruiden
– 2 plakjes ham in reepjes
– ½ ui in ringen
– 100 g champignons in plakjes
– 25 g groene paprika in reepjes
– 25 g courgette in blokjes
– 1 el olijfolie
– 1 tl paprikapoeder
– Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui circa 2 minuten. Voeg de paprika, champignons en courgette toe en bak alles onder regelmatig omschudden bruin. Voeg de ham toe en kruid het geheel met paprikapoeder, peper en zout. Bereid de omeletmix volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet het mengsel over de groenten en laat de omelet circa 2 minuten stollen of totdat de bovenkant net droog is.

Fusilli met biefreepjes

BEREIDINGSWIJZE
Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking in ruim water. Afgieten en laten uitlekken. Kruid de biefreepjes met peper en zout. Verhit ½ el olie in een koekenpan en bak hierin de biefreepjes in circa 2 minuten rondom bruin. Bak de paprikareepjes en champignons 3 minuten mee. Voeg de rozemarijn en de roomkaas toe en verwarm 1 minuut op een matig vuur mee. Voeg ½ el olie en royaal peper toe. Meng de fusilli met de biefreepjes en champignons en serveer in een diep bord.

INGREDIËNTEN
– 1 zakje PowerSlim Fusilli
– 40-50 g biefstuk in reepjes
– 150 g champignons in plakjes
– 50 g groene paprika in reepjes
– 1 el roomkaas light
– 1 el olijfolie
– 1 el rozemarijn
– Peper en zout

Poké bowl met verse tonijn

INGREDIËNTEN
– 1 verse tonijnsteak (circa 120-150 gram), in blokjes
– 3 radijsjes in schijfjes
– ½ avocado in schijfjes
– ¼ bakje zeekraal
– 75 gram cherrytomaten
– ¼ komkommer in kleine stukjes
– 1 eetlepel (Kikkoman) sojasaus
– 1 eetlepel (sesam)olie

BEREIDINGSWIJZE
Verdeel alle ingrediënten in een diepe kom. Klop met een vorkje de olie en sojasaus tot een homogeen mengsel en schep en schep naar smaak over de poké bowl.

Gemakkelijk Gezond
Rijksstraatweg 168
9254 DM Hardegarijp, Friesland
0511 – 700 211

© 2020 Gemakkelijk Gezond.

Gemakkelijkgezond.nl
Gecertificeerd PowerSlim Center