Wat is PowerSlim

PowerSlim is een ketogeen dieet. De uitgebalanceerde verhouding van koolhydraten, eiwitten en vetten zorgen ervoor dat je op de juiste manier afvalt, zonder dat je belangrijke voedingstoffen tekort komt. En niet minder belangrijk, door deze samenstelling blijft je bloedsuikerspiegel in balans en voorkomt de hoge eiwit inname een hongergevoel. Door het lage gehalte aan koolhydraten dat je binnen krijgt, wordt het lichaam gedwongen om vetreserves aan te spreken als primaire bron van energie. Dit proces noemen we ketose. Zo verlies je snel lichaamsvet en ook op de plekken waar je ze voorheen niet kwijtraakte. Bovendien is het PowerSlim afslankprogramma makkelijk toe te passen en heeft het meer dan 140!! verschillende producten. Onder andere: wraps, crispy repen, soepen, dranken, croissants, crackers, toastjes, pindakaas, jam, pasta, rijst, pasta, pizzabodem, jam, pasta, hagelslag en nog veel meer.

Alle producten van PowerSlim hebben een hoog eiwitgehalte en een laag koolhydraat gehalte. Doordat je naast de producten van PowerSlim ook groente, vlees of vis mag, is het een programma dat past in het dagelijks leven en kun je eenvoudig met het gezin mee blijven eten.

Het programma kent 3 fasen met ieder 5 tot 7 eetmomenten per dag. In deze fasen bereik je je streefgewicht en leer je van mij, als PowerSlim voedingscoach hoe je tot een evenwichtig voedingspatroon komt maar en daarnaast hoe je op gewicht blijft. Je leert wat gezond eten precies inhoudt en ik geef je tal van handige tips en eenvoudige recepten. Met PowerSlim kun je een hele dag volop genieten, maar vooral ook afvallen! Ben jij op zoek naar een dieet die goed vol te houden is? Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

De voordelen van een PowerSlim dieet

 • Een persoonlijk stappenplan
 • Intensieve begeleiding van je voedingscoach
 • Lekkere én verantwoorde producten
 • Een gezonde lifestyle die je vol kunt houden
 • Eiwitrijke voeding met verlaagd koolhydraat gehalte
 • Behoud van je spiermassa
Heerlijk PowerSlim producten

Ik vertel je graag meer!

Ik vertel je graag nog veel meer over het PowerSlim programma en wat het voor je kan betekenen. Daarom nodig ik je van harte uit voor een kennismakingsgesprek in mijn praktijk. Vul het formulier in en ik bel je zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak. Maak je liever telefonisch een afspraak? Dan kun je me bellen op 0511 – 700 211

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Telefoonnummer

  E-mailadres (verplicht)

  Neem contact met mij op via
  E-mailTelefoon

  Vraag of opmerking?

  Gemakkelijk Gezond
  Rijksstraatweg 168
  9254 DM Hardegarijp, Friesland
  0511 – 700 211

  © 2020 Gemakkelijk Gezond.

  Gemakkelijkgezond.nl
  Gecertificeerd PowerSlim Center